• Login
  • Hrvatski
  • English


U početku nam je četvrtak bio planiran za prezentacije kolegica Jelene i Katarine, no pošto je taj raspored bio promijenjen imali smo dosta vremena za malo odmora od svih sastanaka i prezentacija te smo to iskoristili za malo više sna. Poslijepodne smo otišli u Miami. Odsjeli smo u hotelu i tamo prenoćili jer smo došli dosta kasno.

U hotelu su nam Lili i Candice objasnile kako funkcioniraju bratstva i sestrinstva. Većina njih naplaćuje članarinu koja zna biti dosta visoka pa su nam tako navele primjer jedne njihove prijateljice koja plaća 3000 dolara po semestru da bi mogla biti članica. Svaka od tih organizacija ima neki od svojih ciljeva koji im daju svrhu. Neke od organizacija se bore protiv siromaštva, neke protiv gladi ili imaju neki drugi cilj. Ono što studenti dobivaju u tim organizacijama je mreža kontakata koju kasnije kroz život mogu kvalitetno iskoristiti.

U petak nam je slijedio mali izlet u kojem smo razgledali Miami i malo se još odmorili. U nastavku se nalazi nekoliko slika koje će dodatno dočarati dojam Miamija.

M1
M2
M3
M4
M5
jankovic@marko-jankovic1.from.hr info@marko-jankovic1.from.hr admin@marko-jankovic1.from.hr markec@marko-jankovic1.from.hr mj@marko-jankovic1.from.hr glavni@marko-jankovic1.from.hr marijana-tkalec1.from.hr web.marijana-tkalec1.from.hr www.marijana-tkalec1.from.hr marko-jankovic1.from.hr www.marko-jankovic1.from.hr www.marko-jankovic1.from.hr ivan@rupica.org boris@rupica.org ana@rupica.org thomas@rupica.org www.rupica.org