• Login
  • Hrvatski
  • English


Eh, da. Nakon radnog prijepodneva, krenuli smo na put prema sunčanim plažama Miami-a. Jedini nedostatak je bio što je PADALA KIŠAAAAA. Vrijeme je cijelo vrijeme sunčano i taman kad se krene na plažu naoblači se i pljusne kiša. Hmm, ima li neka skrivena poruka u svemu toma? No, nije toliko strašno s obzirom da smo uglavnom ovaj dio dana (četvrtak) proveli u autu na putu do tamo, jer od Orlanda do Miami-a nije šetnja, te se treba voziti puna 4 sata. Kada smo stigli bio je već mrak jer je noć, a noći u Miamiu su vrlo mračne jer nema sunca, pa se ništa ne vidi, a kako je oblačno...uglavnom nismo nigdje išli, jer smo bili dosta izmoreni od puta. Smijestili smo se u hotel (koji je bio predivan), te noć proveli uglavnom u sobama. Candice i Lili su iskoristile priliku da nam malo objasne kako kod njih funkcioniraju bratstva, te su nam pokazali koreografiju kojom salutiraju i predstavljaju svoje sestrinstvo. Malo nakon toga otišli smo spavati.

Napokon jutro, i to sunčano. Jej!!! Požurili smo sa doručkom, napustili sobe i zaputili se prema South Beachu. Ahhh, pijesak, sunce, galebovi i Atlantski ocean...predivno. Šetati u kratkim hlačicama po plaži u 3. mjesecu kada u Varaždinu snijeg pada zaista je čudan osjećaj, no nismo dozvolili da nas to ometa. Ostavili smo pokoji „FOI“ trag u pijesku, te se obukli u kupaće i bacili u ocean. Nekima je trebalo malo nagovaranja jer je zbog vjetra stvarno bilo problematično odrediti koliko je pametno kupati se. U konačnici svi su se smočili. Temperatura mora, po mojoj osobnoj procjeni, kretala se oko 20-ak stupnjeva, te je bilo toliko ugodno da nismo izlazili iz vode slijedećih sat i pol vremena. Ostatk dana proveli smo na plaži, sunčajući i šetajući se. Ne bih vas zamarao sa pričama, možete pogledati slike (ako ne još kod mene onda sigurno kod ostalih kolegaJ).

Oko 15:00, napustili smo plažu, presvukli se, jeli i zaputili prema Rosen-u (mjestu gdje inače boravimo za one koji su zaboravili). Umorni od puta, nismo puno razmišljali te smo se svi povukli u svoje spavače sobe.

jankovic@marko-jankovic1.from.hr info@marko-jankovic1.from.hr admin@marko-jankovic1.from.hr markec@marko-jankovic1.from.hr mj@marko-jankovic1.from.hr glavni@marko-jankovic1.from.hr marijana-tkalec1.from.hr web.marijana-tkalec1.from.hr www.marijana-tkalec1.from.hr marko-jankovic1.from.hr www.marko-jankovic1.from.hr www.marko-jankovic1.from.hr ivan@rupica.org boris@rupica.org ana@rupica.org thomas@rupica.org www.rupica.org